Familie aan tafel bij de notaris

Familie aan tafel bij de notaris

Onderwerpen die voor iedereen belangrijk zijn

Onlangs heeft ons kantoor meegewerkt aan een artikel in het magazine Into Business (editie Duin- en Bollenstreek).
Het artikel begint met een korte kennismaking met notaris Noëlla van Dijk.  Daarna komen de onderwerpen familie, gezin, ondernemerschap en de rol van de notaris daarbij aan de orde.  Goed passend in het thema van dit magazine: familiebedrijven.  Het artikel, voorzien van een aantal foto's, geeft een goed sfeerbeeld van ons kantoor. 

Wij houden ons vooral bezig met het regelen van de overdracht van woningen en het verzorgen van hypotheken.
Maar ook veel -steeds meer in de huidige tijden- met het personen- en familierecht, waarbij het gaat over de dingen in iemands leven waarvan je een lach of een traan krijgt: het als partners samen verder gaan, het krijgen van kinderen, het uit elkaar gaan, het overlijden of het te maken krijgen met dementie bij een dierbare. Onderwerpen die voor iedereen, dus ook, of juist, voor mensen met een familiebedrijf, belangrijk zijn.

Wij zouden het leuk vinden als u de tijd neemt om het artikel via onderstaande link te lezen.  En maakt het artikel u nieuwsgierig en wilt u een keer op kantoor aan tafel aan schuiven om kennis te komen maken? Wees welkom en neem gerust kontakt op.

https://issuu.com/intobusiness/docs/duinenbollenstreek_zomer2020/82

 

Misschien ook interessant om te lezen

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

neem contact op