Fijne feestdagen

Fijne feestdagen

En voor je het weet is er dan alweer een jaar voorbij. Een bijzonder jaar in meerdere opzichten voor iedereen.

 
Voor mijzelf het tweede jaar als ondernemer/notaris in het mooie Noordwijkerhout.  En van die beslissing heb ik nog geen dag spijt. Elke dag is afwisselend, wordt gekenmerkt door mooie momenten, waardevolle kennismakingen en bijzondere verhalen. Het is een voorrecht om mensen een "helpende hand"  en een "luisterend oor" te kunnen bieden.

Het was een jaar waarin wij zijn uitgebreid tot een club van 8 meiden met wie wij geprobeerd hebben zo goed mogelijk "onze handen uit de mouwen te steken". Dit om er op een laagdrempelige manier te zijn voor iedereen die notariële hulp nodig had. Een jaar waarin bepaalde keuzes gemaakt en beslissingen genomen moesten worden.  En een jaar waarin wij geprobeerd hebben de uitdagingen die voorbij kwamen steeds vol goede moed "de kop te bieden".  En ik ben trots op de manier waarop dat is gedaan. 
Ik kijk dan ook ontzettend uit naar weer een nieuw jaar en hoop jullie dan ook allemaal weer van dienst te mogen zijn. Dat ligt "voor de hand".

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen en alle goeds zowel zakelijk, maar bovenal privé, in goede gezondheid en omringd door liefdevolle mensen. 

Noëlla van Dijk
(notaris)

Ons kantoor is vrijdagmiddag 24 december en vrijdagmiddag 31 december vanaf 12.00 uur gesloten. Verder zijn en blijven wij open en bereikbaar op de bekende tijden.

Misschien ook interessant om te lezen

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen