Overgang notariële softwaresysteem

Overgang notariële softwaresysteem

Notariskantoor Van Dijk verandert haar notariële softwaresysteem.

Al jaren werken wij met het systeem Quantaris. Maar de tijden veranderen, de werkwijzen veranderen en er worden steeds meer eisen gesteld aan de privacy, maar ook aan de zogenaamde poortwachtersrol die een notaris binnen de maatschappij vervult.
Tel daarbij op dat ons kantoor groeit en de conclusie is al snel getrokken dat het verstandig is op zoek te gaan naar een beter bij ons passend notarieel softwaresysteem.

En onze keuze is gevallen op Notarisdossier.

Komende periode zullen wij ons het systeem eigen moeten maken en aan een aantal veranderingen moeten wennen. Dit heeft impact op onze organisatie, maar bovenal hebben wij erg veel zin in deze nieuwe uitdaging. Wij verwachten namelijk dat het ons maar ook u als klant veel zal brengen. Zo past onze werkwijze en dienstverlening nog beter bij de huidige tijd en de flexibiliteit die nodig is in de huidige veranderende maatschappij: wij staan niet stil en blijven ons ontwikkelen. Zo maken wij ons op voor "het notariaat van de toekomst".

Wat gaat er wel of niet veranderen komende tijd?

Ons team, onze locatie, onze service en diensten blijven hetzelfde. We hebben maatregelen getroffen zodat we bereikbaar blijven en alle operationele zaken kunnen behandelen. Het kan echter zo zijn dat de doorlooptijd iets langer is dan u van ons gewend bent.

Wij zullen gaan werken met een online portal waarin zowel klanten als tussenpersonen en doorverwijzers kunnen inloggen en in een veilige omgeving hun documenten kunnen lezen, aanleveren en bewaren.

De layout van sommige documenten, zoals nota's, begeleidende brieven en e-mails zal iets veranderen.

Wij vragen om uw begrip

Al met al is het voor ons een ingrijpende operatie. Het notariële softwaresysteem is de spin in het notariële web en de overgang kost tijd en energie. Uiteraard streven wij ernaar om de overgang zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen. Onze collega’s zetten zich meer dan 100% in om u zo snel mogelijk te woord te staan. Het kan echter zijn dat bepaalde zaken net even iets anders lopen of langer duren dan u van ons gewend bent. Hiervoor onze oprechte excuses, maar wij vragen ook om uw begrip.

Wij zijn en blijven bereikbaar via 0252-376547 of via onze e-mailadressen die u kunt vinden op de pagina van ons team.

Misschien ook interessant om te lezen

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen