radiointerview bij Bollenstreek Ondernemers

radiointerview bij Bollenstreek Ondernemers

Muziek en notariaat

Het klinkt niet direct als muziek in de oren, althans niet als een logische combinatie: muziek en notariaat. Toch zijn er veel muzieknummers waarin raakvlakken zijn te vinden met de onderwerpen die in de dagelijkse praktijk van ons notariskantoor aan de orde komen. Het gaat veelal over emoties en vaak ook over de voor mensen belangrijke gebeurtenissen in hun privéleven: zowel de fijnere als de minder fijne, zoals een geboorte, samenwonen, trouwen, een huis kopen, scheiden en het verliezen van een dierbare.

Ik heb een paar muzieknummers uitgekozen en ga hierover in gesprek met Bart Weijers van het programma "Bollenstreek Ondernemers". Ook komen het ondernemerschap, mijn keuze en enthousiasme voor het notariaat en de overname van het notariskantoor van oud-notaris Frans van Loenhoud ter sprake. Ook vraag ik aandacht voor het goede doel project De Fietsmaatjes dat wij met de Rotary Katwijk-Noordwijk ondersteunen. 

Nieuwsgierig geworden naar welke nummers er voorbij komen en waarom? 

Zondag 5 februari 2023 ben ik te horen in het programma "Bollenstreek Ondernemers" van Bollenstreek Omroep.
De uitzending is zondag 5 februari 2023 van 18.00 uur tot 19.00 uur te beluisteren op 105.3 FM en via Ziggo kanaal 918, maar ook via deze link. De herhaling wordt uitgezonden op woensdag 8 februari 2023 om 19.00 via dezelfde kanalen en deze link.
Na afloop van de herhaling is alles nog eens terug te luisteren via de volgende podcast.

Noëlla
 

 

Misschien ook interessant om te lezen

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen