Over ons

Wij zijn niet het eerste notariskantoor in Noordwijkerhout, wel het enige. Onze meest recente voorgangers waren mr. L.F. van Loenhoud en mr. B.J. van Leeuwen.  Mocht u akten bij één van hen hebben ondertekend, dan is de kans heel groot dat wij deze nog in onze kluizen hebben. Wel zo makkelijk als u ooit eens vragen hebt.

Notariskantoor van Dijk

Ons kantoor is een zogenaamd dorpskantoor met een brede praktijk. Dat wil zoveel zeggen als dat wij mensen zowel privé als zakelijk helpen op nagenoeg alle voorkomende notarieel juridische gebieden. Wel hebben wij de meeste kennis en ervaring in huis op het gebied van personen- en familierecht en onroerendgoedrecht.

Wij vinden het fijn mensen meerdere keren tijdens hun leven bij ons aan tafel te hebben en hen zo te begeleiden bij de zaken (zowel de leuke als de minder leuke) waarmee zij te maken krijgen. En als de omstandigheden dat vereisen komen wij ook bij mensen thuis of soms in een ziekenhuis. Wij bouwen graag een band op met mensen en hun gezinnen. 

De drempel om naar een notaris te gaan is soms hoog. Wij vinden het belangrijk dat mensen zich bij ons op hun gemak voelen, zowel op het kantoor zelf als tijdens het contact dat wij met de mensen hebben per e-mail of telefoon.  Een huiselijke, rustige werkomgeving, gesprekken in duidelijke taal, geduld en interesse in anderen dragen daar denken wij goed aan bij. 

Notariskantoor van Dijk

Ons team

Op dit moment telt ons kantoor 1 notaris, 2 kandidaat-notarissen, 2 klerken, 5 notarieel medewerksters en 1 notarieel student. De titels zeggen u misschien niet zo heel veel. Zij hebben allemaal ervaring in en affiniteit met het notariaat. Zij helpen u allemaal graag.

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen