Vakgebieden

Personen- en familierecht

Hier gaat het om alle juridische onderwerpen die te maken hebben met u als persoon en de mensen om u heen die u dierbaar zijn. Om de mensen voor wie u op een bepaalde manier wilt zorgen of die u juist wilt ontzorgen, zowel tijdens uw leven als na uw overlijden. Maar het gaat ook om de mensen voor wie u dat door omstandigheden juist niet (of niet meer) wilt doen.

Onroerendgoedrecht

Bij dit vakgebied gaat het om alles wat te maken heeft met de plek waar u en de mensen die u dierbaar zijn wonen en werken. Uw huis, uw bedrijfspand, een hypotheek bij een bank of bij uw eigen onderneming of bij familie.  Maar ook om alles wat u op dit gebied kunt regelen juist om los te komen van iemand met wie u ooit samen een huis, een bedrijfspand of een hypotheek had.

Ondernemingsrecht

De naam van dit vakgebied zegt het ook al: bij dit onderdeel van het notariaat gaat het om alles met betrekking tot de onderneming die u voert, ofwel alleen ofwel samen met andere vennoten/maten of anderen. Maar ook om de aandelen die u houdt in een bedrijf of de zeggenschap die u binnen een bedrijf voert.

Wij helpen u verder

Benieuwd waar en hoe u ons vindt? 

Neem contact op

Offerte aanvragen